Nyelviskolánkban a kontaktórás képzések teljes választékával várja a nyelvtanulókat, nyelvtanulói igény esetén az online oktatás továbbra is elérhető. 
 

Szaknyelvi tanfolyamok

Munkehelyi követelmény vagy szakmaival bővített nyelvvizsga? Nyelviskolánkban számos szaknyelvből (többek között általános üzleti, pénzügyi, vendéglátás, turisztika és logisztika) fejlesztheted a nyelvtudásodat . Jól bevált, eredménycentrikus tanmeneteink komoly tanulás mellett biztos sikerre vezetnek.

Vác és vonzáskörzetében egyedülálló módon két vizsgarendszer szaknyelvi vizsgáit lehet letenni nyelviskolánkban általános üzleti, vendéglátó- és idegenforgalmi szakirányokból.

Szaknyelvi oktatást magánóra keretében lehet igénybe venni. Első lépésben részletes szint- és igényfelmérést tartunk (ez természetesen ingyenes és nem kötelez semmire). Ezután kerül sor a nyelvtanulóval/nyelvtanulókkal közösen az óraszám meghatározásra és az egyéni tanmenet kialakításra. Amennyiben igény van rá, anyanyelvi tanárt is biztosítunk a célok eléréséhez.

Többen is kérhettek magánórát, így a magánóra minden előnye mellett a költségek is jelentősen csökkenek. Fontos, hogy több fős magánórára Nektek kell együtt jelentkezni, mi nem szervezünk csoportokat.

Árak

1 fő 5800 Ft/fő
2 fő 3800 Ft/fő
3 fő 2800 Ft/fő
4 fő 2250 Ft/fő

Valamennyi óra per fő és per óra értendő.

A magánórák árainál fontos figyelembe venni, hogy a csoportos tanfolyamokhoz képest sokkal intenzívebben, kevesebb óraszámban és ezáltal hamarabb lehet ugyanazt a célt elérni.

Magánórát bármikor, az egyéni igényekhez igazodva indítunk.

Ingyenes online teszt és jelentkezés Tovább!