TÁJÉKOZTATÓ
NYELVISKOLÁNK MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜL INDÍTJA A SZAKNYELVI KÉPZÉSEKET. MAGÁNÓRA ESETÉBEN A HALLGATÓ ÉS A TANÁR KÖZÖS DÖNTÉSE, HOGY KONTAKT VAGY DIGITÁLIS OKTATÁST VÁLASZTANAK.
JELENTKEZÉS ÉS SZINTFELMÉRÉS FOLYAMATA VÁLTOZATLAN, AZONBAN A JELENTKEZŐ A SZÓBELI SZINTFELMÉRÉSÉT KÉRHETI SZEMÉLYES FORMÁBAN VAGY ONLINE (SKYPE/VIBER). AZ ADMINISZTRÁCIÓ TELJES FOLYAMATA (SZERZŐDÉS ÉS FIZETÉS) IGÉNY SZERINT MEGOLDHATÓ SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE.

angol

német

Szaknyelvi tanfolyamok

Munkehelyi követelmény vagy szakmaival bővített nyelvvizsga? Nyelviskolánkban számos szaknyelvből (többek között általános üzleti, pénzügyi, vendéglátás, turisztika és logisztika) fejlesztheted a nyelvtudásodat . Jól bevált, eredménycentrikus tanmeneteink komoly tanulás mellett biztos sikerre vezetnek.

Vác és vonzáskörzetében egyedülálló módon két vizsgarendszer szaknyelvi vizsgáit lehet letenni nyelviskolánkban általános üzleti, vendéglátó- és idegenforgalmi szakirányokból.

Szaknyelvi oktatást magánóra keretében lehet igénybe venni. Első lépésben részletes szint- és igényfelmérést tartunk (ez természetesen ingyenes és nem kötelez semmire). Ezután kerül sor a nyelvtanulóval/nyelvtanulókkal közösen az óraszám meghatározásra és az egyéni tanmenet kialakításra. Amennyiben igény van rá, anyanyelvi tanárt is biztosítunk a célok eléréséhez.

Többen is kérhettek magánórát, így a magánóra minden előnye mellett a költségek is jelentősen csökkenek. Fontos, hogy több fős magánórára Nektek kell együtt jelentkezni, mi nem szervezünk csoportokat.

Árak

1 fő 3750 Ft/fő
2 fő 2200 Ft/fő
3 fő 1800 Ft/fő
4 fő 1500 Ft/fő

Valamennyi óra per fő és per óra értendő.

A magánórák árainál fontos figyelembe venni, hogy a csoportos tanfolyamokhoz képest sokkal intenzívebben, kevesebb óraszámban és ezáltal hamarabb lehet ugyanazt a célt elérni.

Magánórát bármikor, az egyéni igényekhez igazodva indítunk.

Ingyenes online teszt és jelentkezés Tovább!