TÁJÉKOZTATÓ
NYELVISKOLÁNK MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜL INDÍTJA A MAGÁNÓRÁS KÉPZÉSEKET. MAGÁNÓRA ESETÉBEN A HALLGATÓ ÉS A TANÁR KÖZÖS DÖNTÉSE, HOGY KONTAKT VAGY DIGITÁLIS OKTATÁST VÁLASZTANAK.
A JELENTKEZÉS ÉS SZINTFELMÉRÉS FOLYAMATA VÁLTOZATLAN, AZONBAN A JELENTKEZŐ A SZÓBELI SZINTFELMÉRÉSÉT KÉRHETI SZEMÉLYES FORMÁBAN VAGY ONLINE (SKYPE/VIBER). AZ ADMINISZTRÁCIÓ TELJES FOLYAMATA (SZERZŐDÉS ÉS FIZETÉS) IGÉNY SZERINT MEGOLDHATÓ SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE.

angol

német

Magánórák

Ha nem tudsz a csoportok időpontjához igazodni, egyéni igényeid vannak vagy csak szeretsz egyedül tanulni , akkor a magánóra a jó választás! Magánórák esetében részletes igényfelmérést tartunk és az egyéni célok precíz meghatározása után kerül sor a nyelvtanulóval/nyelvtanulókkal közösen az óraszám meghatározásra és az egyéni tanmenet kialakításra. Amennyiben igény van rá, anyanyelvi tanár t is biztosítunk a célok eléréséhez.

Többen is kérhettek magánórát , így a magánóra minden előnye mellett a költségek is jelentősen csökkennek . Fontos, hogy több fős magánórára Nektek kell együtt jelentkezni, mi nem szervezünk csoportokat.

Árak

1 fő 3750 Ft/fő
2 fő 2200 Ft/fő
3 fő 1800 Ft/fő
4 fő 1500 Ft/fő

Valamennyi óra per fő és per óra (nyelvi óra azaz 45 perc) értendő.

A magánórák árainál fontos figyelembe venni, hogy a csoportos tanfolyamokhoz képest sokkal intenzívebben, kevesebb óraszámban és ezáltal hamarabb lehet ugyanazt a célt elérni.

Magánórát bármikor, az egyéni igényekhez igazodva indítunk.

Ingyenes online teszt és jelentkezés Tovább!